Jardines De Iberis II

Ontdek dit exclusieve recente project. Op een unieke, rustige locatie, niet opgeslokt door de drukke kust, zal dit spectaculaire project je de adem benemen en is het alles waar je naar op zoek was. Design, comfort, kwaliteit en je zijn de hoekstenen waarop Iberis projects de ‘Jardines DE Iberis II’ ervaring heeft gebaseerd.

JARDINES DE IBERIS II

De moderne, eengezinswoningen van ‘Jardines De Iberis II’ dragen het stempel van uitzonderlijke stijl – net als degenen die deze opmerkelijke gemeenschap “thuis” noemen. Gelegen in een ongelooflijke, adembenemende omgeving die je een uitzonderlijk uitzicht biedt over de golf tot aan de Middellandse Zee, Noord-Afrika, Gibraltar en de haven van Cabopino.

JARDINES DE IBERIS 2

‘Jardines de Iberis II’ is een modern design project van luxe villa’s dat perfect de passie voor modern bouwen weerspiegelt. Met een eigentijdse architectuur, doordachte interieur details en innovatieve, ruime plattegronden die beschikken over 4 of 5 slaapkamers, en suite alternatieven, inloop kleedkamers, ruime lounges, volledig uitgeruste keukens en een overloop zwembad. Deze villa’s zijn ontworpen, ontwikkeld en gebouwd door een Belgisch bouwbedrijf met meer dan 15 jaar ervaring voor de bouw van villa’s in Zuid-Europa.

JARDINES DE IBERIS