Service van Iberis Projects

Bij Iberis Projects begrijpen ze dat het bezitten van een eigendom in Spanje terwijl je in een ander land woont enkele zorgen met zich mee kan brengen. Daarom hebben ze binnen hun groep ook Iberis Service. Zij bieden een scala aan diensten aan op alle Iberis villa’s om ervoor te zorgen dat je villa in de beste staat blijft en je gemoedsrust biedt terwijl je weg bent.

Iberis Projects ServiceHun betrouwbare en ervaren thuiszorgteam zal ervoor zorgen dat niet alleen je huis, maar ook de binnen- en buitenkant van de ramen worden schoongemaakt. Eenmaal per week zal hun professionele en ervaren tuinman je tuin onderhouden en groen houden, het hele jaar door. Dit omvat ook het beheer van je zwembad; je zwembad wordt gereinigd en gecontroleerd zodat je er bij elk bezoek vanaf het moment dat je aankomt van kunt genieten.

Er zal regelmatig een controle van je woning plaatsvinden om er zeker van te zijn dat alle elektrische installaties functioneren zoals het hoort, zoals het alarm. Bij Iberis Service bieden ze een hele reeks voordelen voor alle eigenaren van Iberis Villas.

Wanneer je je aanmeldt voor Iberis Service, verzekeren zij je dat ze voor je huis zullen zorgen alsof het hun eigen huis was en dit tegen een concurrerende prijs.

Villa IBERIS PROJECTS